költöztető doboz

Költöztető dobozok
 

Költöztető doboz

Költözéshez dobozok

 

A költözés sosem egyszerű folyamat. Rengeteg tényezőt kell figyelembe venni a költözéshez, hogy olajozottan menjenek a dolgok. Ilyen például az értékeink, vagyontárgyaink épsége, és biztonságban történő költöztetése is. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő méretű és darab számú költöztető dobozok beszerzése. Számos ingóságunk becsomagolásához költöztető dobozokra van szükségünk: könyvek, díszek, étkészletek, poharak, iratok stb. Az ideális költöztető doboz 5 rétegű, és különböző méretben kaphatóak. Erős anyagú, strapabíró és jó minőségű költöztető doboz használata segítségével értéktárgyaink nagyobb biztonságban lesznek a költöztetés során. 

 

 

Ne vegyen! Béreljen költöztető dobozt, mert sokkal olcsóbb, környezetkímélőbb és praktikusabb. Az élet normál menetében nincs szükség ennyi nagy és erős költöztető dobozra, viszont amikor költözködik, érdemes kerülnie a félmegoldásokat.


A puha és vékony költöztető dobozok, csomagolódobozok, nagyker. gyűjtődobozok nem arra valók, hogy a könyveit és a porcelánjait beletegye! A lakberendezési áruházak és barkácsáruházak költöztető dobozaival is csak két probléma van. Drágák és a legtöbbször alkalmatlanok. Nem lehet egy vékony, 3 rétegű kartont megpakolni könyvekkel, poharakkal, mert szétszakad, ahogy megemeljük, vagy összeroskad, ha ráteszünk valamit.

A dobozbérlés a legegyszerűbb mód költözéskor, hogy minden holmiját a megfelelő módon tudja átköltöztetni.

A minőségi költöztetés része, hogy adjuk hozzá mindazt, amivel az Ön kényelmét és biztonságát fokozni lehet. Ugye, Ön sem akar költözés után hónapokig költöztető dobozból élni? Kerülgetni az új lakásban a kicsomagolatlan holmikat? Motiváló ha tudjuk, ez csak átmeneti, mindennek van helye és a költöztető dobozért jönnek és elviszik, mert máshol már várják.

A költözés előtti napon derül ki, hogy nincs elég költöztető doboza?

Mindenkinek több holmija van, mint elsőre gondolná. Kérjen nyugodtan több költöztető dobozt, mert csak annyit kell kifizetnie, amennyit használ. De amikor jövünk, pár darabot még fel tudunk tenni a költöztető kocsira is. A költöztető doboz laposra van hajtva, össze kell állítani és ragasztani barna ragasztószalaggal. A bérelt költöztető dobozra ne írjon semmit, alkoholos filccel a ragasztószalagon tudja jelölni a tartalmát.

 

A nagy teherbírású, extraerős költöztetődoboz 5 rétegű, dupla falú hullámkartonból készült, melynek alapanyaga újrafeldolgozott papír. A költöztető doboz alul-felül manuálisan zárható, használata lehetővé teszi a különböző méretű tárgyak költöztetés, szállítás során történő rendezett, helytakarékos, valamint biztonságos tárolását. Max. terhelhetőség: 45 kg.

 

Ahhoz, hogy biztonságban érezhesse ingóságait, elengedhetetlen a jó költöztető doboz. Nálunk ezt is megkapja.

Szakértőink segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában és a mennyiségek meghatározásában - csak kérje ajánlatunkat!
 

Arra is van mód, hogy egy hozzáértő kollégánk segítségét vegye igénybe, aki kiszállítja Önnek a költöztető dobozt és együtt tudnak csomagolni. Ebben az esetben óradíjat számítunk föl, de biztos lehet abban, hogy ingóságai sértetlenül jutnak el az új lakóhelyére.
Itt hívjuk fel a figyelmét arra, hogy ha Ön csomagol, a biztosítást csak korlátozott kockázatokra tudjuk megkötni.
Sajnos, de érthető módon, a biztosító nem téríti meg az olyan sérüléseket, amelyek a nem professzionális csomagolásból fakadnak.

 

A csomagolás végeztével, jöhet a költöztetés - különösen akkor, ha nem a földszinten lakik.
Érdemes előre tisztázni, hogy lehet-e erre használni a liftet és belefér-e valamennyi bútordarab.
Végül ne feledkezzen meg a költöztetés rögzítéséről sem!
Amikor a költöztető teherautó megérkezett a címre, már csak a kirakodás és a kicsomagolás van hátra.
Mivel kímélni akarjuk természeti környezetünket, a feleslegessé vált használt költöztető dobozt kérjük, hogy
szelektív hulladékgyűjtőkben helyezze el!
Köszönjük.

 

Az alábbiakban megadjuk különféle költöztető dobozaink méretét (hosszúság x szélesség x magasság alakban) és terhelhetőségét.
Amennyiben csak Ön csomagol, kérjük, ügyeljen arra, hogy csak a lent részletezett tárgyakat rakja bele az egyes költöztető dobozokba.
Ha túlterheli a költöztető dobozokat, nem fogja tudni felemelni őket!
A készlet függvényében használt költöztető dobozokat is tud nálunk vásárolni.