Költöztetés Pomáz

Költöztetés Pomáz városába egyszerű feladatnak tűnhet az új otthont választók számára, hiszen Budapest szinte egy ugrásnyira van, a város megközelíthetősége kitűnő, akár a 11-es főúton keresztül is.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy az egyénileg költözők rengeteg előre nem látott problémával szembesülhetnek, így ahelyett hogy időt, pénzt spórolnának, inkább csak veszítenek a költözésen.

Cégünk megoldást kínálhat a költöztetésre.A költöztetésre felszerelt teherautóink a lehető legnagyobb felépítménnyel rendelkeznek, így akár egy fordulóval át tudjuk költöztetni új lakóhelyére lakása berendezési tárgyait. A költözetés Pomáz körzetébe nem okoz számunkra gondot, hiszen az éves során rengeteg alkalommal végeztünk munkát a város területén.

Törekszünk arra, hogy a költöztetés díjszámítását egyszerűen, mindenki számára közérthetően határozzuk meg, ezért minden megkezdett munkaóra után számítunk díjat.

A masterfuvarnál lehetősége van Önnek is előzetes kalkulációt készítenie, így tervezni tud a költségekkel.

Az általunk adott árajánlat semmilyen további rejtett költséget nem tartalmaz, nincs plusz felmérési és hétvégi díj sem, ellentétben sok más költöztetést végző cég árajánlatával.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.