Költöztetés hétköznap

MASTER FUVAR KÖLTÖZTETŐ CÉGÜNK : 

 

Mielőtt felhívnak minket a költöztetés ügyében, kérjük, az alábbiakra figyeljen:

-Törékeny, sérülékeny tárgyakat egy dobozba, szorosan, puha anyagba tekerve rakjuk.

-Csak annyi dolgot tegyünk egy dobozba, amennyit a doboz is elbír!

-Minél sűrűbben pakolunk meg egy doboz, annál jobb, mert nem tud elmozogni!

Nem tudja, hogy pontosan hány dobozra lesz szüksége, mekkora autóval kell majd a költöztetés során? Ha minket bíz meg, akkor ingyenesen, külön díj nélkül felmérjük a helyzetet és megoldjuk. Dobozokat biztosítunk, pontosan akkora és annyi kocsival állunk rendelkezésére, amennyi szükséges. A költöztetés során vigyázunk a többi lakberendezésre, a parkettát nem szántjuk fel, a falat nem ütjük össze, a lakókkal nem veszünk össze…

Az egész ország területén vállalunk költöztetést, sőt, még országhatárokon kívül is! Csak hívjon minket bátran és bővebb tájékoztatást adunk!

HÍVJON : 06 20 318 02 55

 

KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST OLCSÓN, NAGY HATÉKONYSÁGGAL

Adódhat olyan helyzet, hogy szükség mutatkozik nagyobb tárgyak, bútordarabok vagy akár teljes háztartás elszállítására más helyszínre. A költöztetés Budapest olcsón megúszható cégünk szolgáltatásainak igénybe vételével. Évtizedek óta vagyunk a szakmában és a költöztetés Budapest olcsón az egyik specialitásunk. Óradíjas a számlázás, a minimális időintervallum két óra hossza. Egyszerű áruszállítást is vállalunk, azzal, hogy itt az árszabás nem az időtartamtól, hanem az áru mennyiségétől és jellegétől függően alakul. Komplikált folyamat a költöztetés Budapest olcsón, már csak azért is, mert sok a lépcsőházas, lifttel rendelkező lakás és irodahelyiség, valamint a parkolási lehetőség is sok helyszínen igen korlátozott. Jelentős tapasztalattal rendelkező munkatársaink nagy valószínűség szerint könnyebben meg tudják oldani ezeket a minden helyzetben más és más gondokat, mint az Ön jó szándékú és segítőkész ismerősei, akik esetleg segítenének a hurcolkodásban. Mindenféleképp a költöztetés Budapest olcsón a mi szakterületünk, garanciát vállalunk arra, hogy a szállított tárgyak sérülésmentesen jutnak el egyik helyről a másikra. Bármelyik napszakban hívhatóak vagyunk, nemcsak a fővárosban, hanem az egész ország területén is szállítunk, sőt, igény esetén akár külföldre is. A költöztetés Budapest olcsón többek között azért is megoldható, mert nem számolunk fel ügyfeleinket terhelő hétvégi, éjjeli, emeleti és kilométer díjakat sem. Kérjen tőlünk árajánlatot és a közösen egyeztetett időpontban elvégezzük a munkát!

HÍVJON : 06 20 318 02 55

 

KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST BÁRMELY SZEGLETÉBE

A mindennapok folyamán adódhat olyan helyzet, hogy a teljes háztartást át kell irányítani másik helyszínre. Cégünk segítségével a költöztetés Budapest területén óradíjas, legkevesebb két órát számlázunk. Az olyan pluszköltségek, mint amilyen a kilométer vagy éppen a hétvégi díj, a fővárosban nem érvényesek. Áruszállítást is vállalunk, azzal, hogy az árszabás az áru mennyisége és milyensége alapján történik. A költöztetés Budapest akár egyik feléből a másikba szolgáltatásaink igénybe vételével gyorsan és pontosan megoldható. Hosszú évek óta foglalkozunk ilyen jellegű munkavégzéssel, bennünk megbízhat, velünk a költöztetés Budapest bármely pontjára garantáltan precíz és problémamentes. Ez mindkét félnek fontos, mert a hurcolkodás a lakóknak minden esetben feszültséggel jár, mivel nem megszokott tevékenységről van szó és a költöző mindig alig várja már a folyamat végét. A költöztetés Budapest térségében a lépcsőházak, liftek, valamint a közlekedés és a nehezen található parkolóhelyek miatt nem egyszerű, ezért jobban jár, ha nem segítőkész, de ilyesmiben járatlan ismerőseit kéri meg a cipekedésre, hanem cégünkhöz fordul. Amennyiben a költöztetés Budapest zónájában történik, igényeljen tőlünk, térítés ellenében megfelelő méretű kartondobozokat, melyeket azután kollégáink óvatosan bepakolnak a járműben, majd a megadott helyszínen ugyanilyen módon ki is rakodnak. Nagyméretű szekrénysorokat és egyéb, nehéz berendezési tárgyakat is biztonságosan és sérülésmentesen szállítunk egyik pontból a másikba.

HÍVJON : 06 20 318 02 55

 

Esetenként szükség van a meglévő bútorok és egyéb berendezési tárgyak másik helyre szállítására, esetleg kiselejtezésére. A költöztetés lomtalanítás cégünk szakterülete, több évtized óta foglalkozunk már ilyen a jellegű munkavégzéssel. Amennyiben Ön esetleg nem tudná pontosan felmérni, hogy mekkora mennyiségű dolgot kell mozgatni, hívjon bennünket nyugodtan a nap bármelyik szakaszában és előzetes időpont egyeztetést követően szakértőnk térítésmentesen felméri a helyzetet. A költöztetés lomtalanítás gyorsan és precízen elvégezhető, tudunk szolgálni olyan kellékekkel is, mint amilyenek a különféle méretű kartondobozok, zsugor és buborékos fóliák is. Ha szüksége lenne a költöztetés lomtalanítás előkészületeként segítségre az összepakolásban, ebben is állunk az Ön rendelkezésére. Igényelhető nálunk különféle kategóriájú és rakterű furgonos és teherautós szolgáltatás. A jármű óradíja különbözik Budapest területén és vidéken, ez utóbbi feláras a pluszkilométer miatt. A szállítóeszköz becsülhető kapacitása leginkább a kipakolandó helyiségek számától függ. A költöztetés lomtalanítás ára magában foglalja a sofőr és a rakodómunkások díját is. Lomtalanítás akkor esedékes, amikor a tulajdonos nem szeretné tovább megtartani a tulajdonában lévő tárgyakat, hanem egyszerű módon meg akar szabadulni tőlük. Ilyen esetben köbméterenkénti felárat számítunk fel, mivel fizetni kell a hivatalos hulladéklerakó telepen is. A költöztetés lomtalanítás áraink az áfát nem tartalmazzák, de amennyiben a felhasználó ezt mégis szorgalmazná, igényét előre jelezze a diszpécserünkkel való egyeztetés során.

HÍVJON : 06 20 318 02 55

Díjszámításunk egyszerű, könnyen kiszámítható vele az adott költöztetés!

 

 - 3.5 tonnás NAGY teherautó csak sofőrrel : 5.000.-Ft/óra + kiállás

Ennél a kiállásnál a sofőr a platón pakol, majd leadja az árut ( nem rakodik).

 

 - 3.5 tonnás NAGY teherautó csak sofőrrel : 6.500.-Ft/óra + kiállás 

Ennél a kiállásnál a sofőr egyedül van, de segít a rakodásban - cipekedésben, a platón pakol, majd segít az áru bevitelében is.

 

 - 3.5 tonnás NAGY teherautó sofőrrel (rakodik is) + rakodó : 8.500.-Ft/óra + kiállás

 

 - 3.5 tonnás NAGY teherautó sofőrrel (rakodik is) + két rakodó : 9.500.-Ft/óra + kiállás

 

 - KETTŐ 3.5 tonnás NAGY teherautó 3 - 4 emberrel ( mindenki rakodik)  : 15.000.-Ft/óra + kiállás


 - Vidéki költöztetéseknél + 130.-Ft / km telephelytől - telephelyig!

Minimum idő a kettő munkaóra és az 1 óra kiállási díj!
Kiállási díj megegyezik az aktuális óradíjjal.
Kiállási díj 1 óra díja!


A vállalkozásunk Áfa mentes, ezért az árainkat áfa nem terheli!

 

Nemzetközi költöztetés lebonyolítását is vállaljuk, előzetes megbeszélés, felmérés alapján - FIX összegért!
 

  • Vidéki költöztetés esetén díjaink telephelytől - telephelyig értendők.
  • Nincs hétvégi díj!
  • Nincs emelet díj!
  • Budapesten belül nincs km díj!
  • Ingyenesen bekötjük és kikötjük a háztartási gépeit!
  • Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten - Pest megyében!
  • Az esetleges behajtási engedély díja, valamint parkolási díjak, minden esetben az ügyfelet terhelik.

 

Budapesti költöztetés árszámítás példa : 


Egy kis 2 szobás lakást Budapesten, ha 5 óra alatt költöztetünk el, két rakodóval, akkor az ár következőképpen fog alakulni:
Kiállási díj (egy óra díja): 8500 Ft.
Óradíj: 5 x 8500 Ft = 42.500 Ft
Összesen: 8.500 + 42.500 Ft = 51.000 Ft

 

Vidéki költöztetés árszámítás példa : 

Számítási példa (Budapest - Szolnok)

Egy egyszobás lakás elköltöztetése, 2 óra rakodással számolva.

3,5 tonnás teherautóval, rakodó sofőrrel és egy rakodóval az ár a következőképpen alakul : 

Utazás: 4 óra (oda vissza) x 3500Ft = 14.000 Ft
Km: 250 km (oda vissza) x 120 Ft= 30.000 Ft
Rakodási idő: 2 óra x 8.500 Ft = 17.000 Ft
Összesen: 14.000 Ft + 30.000 Ft + 17.000 Ft = 61.000 Ft

 

Csomagoló anyag árak:

Csomagolóanyag Ár
kartondoboz 300 Ft / db
buborékos fólia 300 Ft / m
ragasztószallag 300 Ft / tekercs
zsugorfólia 3.400Ft / tekercs