költöztetés Budapest - Master Fuvar


költöztetés Budapest - Master Fuvar

Cégünk Professzionális KÖLTÖZTETÉSSEL és LOMTALANÍTÁSSAL foglalkozik NAP MINT NAP!

Költöztetés Budapest
Költöztetés Vác
Költöztetés Veresegyház
Költöztetés Erdőkertes
Költöztetés 
Költöztetés Fót
Költöztetés Érd
Költöztetés Vácrátót
Költöztetés Újpest
Költöztetés Lomtalanítás
Költöztetés Göd
Költöztetés Gödöllő
Költöztetés Csomád
Költöztetés Pest megye
Költöztetés Nemzetközi


Teljes körű Költöztetést, Fuvarozást, Bútorszállítást, Lomtalanítást szolgáltatunk kedves ügyfeleinknek elsődlegesen Veresegyház, Erdőkertes, Vácrátót, Vác, Csörög, Göd, Gödöllő, Csomád, Fót, Galgamácsa, Sződ, Váchartyán, Őrbottyán, Dunakeszi, Mogyoród, Aszód stb. és Budapest térségben.

100%GARANCIA

Továbbá egész Magyarországon és Pest megyén belül belül bárhonnan bárhova!

Minőségi, profi költöztetés, fuvarozás, lomtalanítás garanciával!

Kulturált, Erős, Rutinos, Összeszokott, Udvarias szakember csapatunkkal szívesen segítünk! Ingyenes felmérést biztosítunk Pest megyében és Budapesten!

Hétvégén és Ünnepnap is dolgozunk!
Hívjon bátran ha költözne vagy ha fuvarozásban kellene segítség.

Telefon : 06 20 318 02 55

További információkat megtalálja honlapunkon.

Költöztetés országosan!

A leggyakrabban kért szolgáltatásaink közé tartozik a költöztetés Magyarország területén. Eljött a nagy nap, hogy új lakásba, vagy házba költözzön, de nem biztos benne, hogy mit és hogyan tegyen. Oldja meg a csomagolást, szállítást és kipakolást a barátaival, ismerőseivel? Ezt az opciót sokan választják, de sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy megbánás lesz a vége. A költöztetés ugyanis szakértelmet és tapasztalatot igényel, ami a legtöbb szakmán kívülinek nincsen meg. Ebből következik, hogy az így elvégzett költöztetés lassú lesz és általában sérülés is keletkezik a tárgyakban. Ezeknek a problémáknak az elkerülése rendkívül egyszerű, csak egy szakképzett költöztető cég segítségét kell kérnie.

 

Csapatunk már több éve van jelen a piacon és segít az embereknek, családoknak elvégezni a költöztetési feladatokat. Az ország egész területén vállalunk munkát, de akár külföldre is, illetve külföldről is megoldható a költöztetés, azonban ezekről más menüpontok alatt olvashat.

A költözetést egy 3,5 tonnás teherautókkal végezzük, melyek tárolókapacitása 20 köbméter. Fiat Ducato teherautókkal dolgozunk, mivel teherautók terén kifejezetten megbízható ez a márka.
A költöztetést az elejétől a végéig végig kísérjük és segítjük. Költöztetés ajánlatkérés és időpont egyeztetés után felmérjük a terepet és kiszámoljuk, hogy az adott tárgyakhoz mennyi és mekkora tároló dobozokra lesz szükség. Ezeket a költöztető dobozokat mi biztosítjuk, így nem kell Önnek plusz munkát vállalnia. A szakszerű becsomagolás után felpakoljuk a tárgyakat a teherautóra, majd elszállítjuk az új házba, lakásba. Nálunk nincsen emeletdíj, így ha nem lehetséges a lifttel való szállítás, akkor természetesen lépcsőn is megoldjuk, ráadásul nem kell érte plusz pénzt fizetnie. Költöztetés Árajánlatkérésnél legyen szíves mindig odaírni, hogy lehetséges-e a lifttel való szállítás. Miután bepakoltuk a tárgyakat új otthonába, a kicsomagolásban is segítünk, ráadásul még oda is helyezzük a bútorokat, ahova szeretné.

Természetesen a költöztetés sérülésmentes szállítás a legfontosabb nálunk, így hatalmas figyelmet fordítunk a szállítás eme aspektusára. Büszkén elmondhatjuk, hogy még nem fordult elő sérülés a költöztetéseink folyamán és azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon. Ha mégis hibáznánk, ami bárkivel előfordulhat, garanciát biztosítunk a sérült tárgyra, bútorra és kifizetjük a javítás költségét.

Fontos még megemlítenünk a behajtási engedély köteles utcákat, melynek ára minden esetben a megrendelőt terheli. Természetesen értesítjük erről Önt és be is szerezzük a szükséges dokumentumokat.

Nekünk a költöztetés a hivatásunk és igyekszünk a legprofesszionálisabb módon elvégezni a feladatokat. Az interneten található költöztetés vélemények és értékelések tükrözik rátermettségünket és hozzáértésünket.

Válassza a mi költöztető csapatunkat és nem fog csalódni, rá fogunk szolgálni a hírnevünkre. Ha többet szeretne tudni az olcsó költöztetésről, akkor kattintson a linkre!