Irodabútor költöztetés - Master Fuvar

Sziasztok!

Pár napja végeztünk egy 5 napos óriási iroda költöztetéssel.

Nehéz munka volt , de mint minden elvállalt munkát ezt is megcsináltuk határidőn belül.

Az óriási iroda szekrényeket és iroda asztalokat szét kelett szednünk, kicipelni a lifthez.
Berakodni a liftbe, kihordani és felpakolni a teherautóra.

Időigényes nehéz munka.

Bármilyen jellegű iroda költöztetést vállal cégünk.

 

Iroda költöztetése esetén is előfordulhat, hogy az Ön cége nem rendelkezik saját kapacitással a szállításhoz. Esetleg az iroda-épület üzemeltetője korlátozza a költöztetést nyitvatartási időn kívülre.

Ebben is tudunk segíteni:

  • irodabútor szerelése, szállítása
  • könyvtárak, irattárak költöztetése
  • gépszállítás
  • informatikai rendszer fizikai költöztetése
  • raktár-költöztetés (raklapos áruhoz emelőhátfalas autókkal)
  • az Ön irodájának nyitva tartásához igazodva, akár éjszakai iroda költöztetés is!

Az előzetes felmérés után, az irodaanyagok igény szerinti dobozolása,az irodabútorok és berendezések dobozok,címre szállítása és helyre tétele.

Az irodaköltöztetés egy komplett, komoly szervezést igénylő tevékenység. A megrendelő elvárásai igen nagyok, mivel a szokásos munkamenet megszakítása nélkül szeretnének átköltözni az új irodába ami sokszor azt jelenti hogy egyik hétvégén még a régi irodában vannak de a következő héten már az új helyen kezdenek mintha mi sem történt volna. Az új és sokszor igen értékes bútorok szállítása, szét illetve összeszerelése, megfelelő helyére történő mozgatása, komplett irodák berendezése a megrendelő egyéni igényei szerint csak néhány példa arra hogy mit is jelent valójában egy ilyen költöztetés. Ezért a szállítók felelőssége, gyakorlata, hozzáértése kulcskérdés. Mivel túl vagyunk már igen sok irodaköltöztetésen, nyugodt szívvel merjük állítani, hogy tapasztalatunk az iroda-költöztetésben, cégek költöztetésében, intézményi költöztetésben segíteni fog Önnek.

Az irodaköltöztetés során a bútorokat és a csomagokat a legnagyobb odafigyeléssel és garanciával szállítjuk és költöztetjük. A számítógépek, PC-k és egyéb perifériák ,valamint IT eszközök csomagolásánál és szállításánál (szakmai rutinunk mellett), a helyi informatikus, rendszergazda elképzelése a döntő. Az irodák berendezésénél, a munkahelyek kialakításánál a Megrendelő kérése alapján járunk el.

Majd végül de nem utolsó sorban az átszállított irodabútorok megfelelő helyre történő mozgatása vagyis a bútormozgatás. A bútorok mozgatás külön figyelmet érdemel hiszen speciális eszközök úgy mint görgők, lengyel, hevederek, gurtnik, egyéb eszközök, egy jól felkészített csapat szükséges hozzá. A lehető legnagyobb gondot fordítunk a bútorok, berendezések sérülésmentes mozgatására, szállítására, majd kipakolására. Minden egyes irodaköltöztetés, irattár pakolás egy szép új feladat, ezért mi igyekszünk megfelelni az elvárásoknak. Kényes berendezések, számítógépek szállításánál különös gondot fordítunk azok kicsomagolására, az új helyen történő pakolásra, mozgatásra. Célszerű irányjelző táblákat, feliratokat elhelyezni az új helyen ami meggyorsítja az elhelyezését a bútoroknak illetve berendezéseknek. Nagy segítség lehet jelzések elhelyezése a padlón ami mutatja a helyét és kódszámát minden egyes bútordarabnak.

HA IRODAKÖLTÖZTETÉS AKKOR MASTER FUVAR!

HÍVJON MOST : 06 20 318 02 55

VAGY ÍRJON

INFO@MASTERFUVAR.HU